Marita Bladh

Min historia

 
 

Hur allt började för mig…

Allt började tidigt i min barndom. Min mormor bodde med oss och hon var min bästa vän. Jag brukade ställa många frågor och hon hittade alltid ett svar! Jag frågade henne hur det är ovan oss, alltså i himlen. Hennes svar var: ”Det är viktigt i livet att förstå att man inte måste veta allting på en gång!” Jag hörde och såg saker. Som barn var jag väldigt nyfiken på människor, jag tyckte om att lyssna på dem och observera dem och av någon anledning fascinerades jag av deras händer. 

Jag startade min mediala bana år 2000 då jag påbörjade min utbildning hos Terry Evans. Det kom att bli en omvälvande resa som gjort att jag utvecklade den andliga och mediala vägen. Jag känner stor tacksamhet att få arbeta för andevärlden och att jag ges möjligheten att förmedla deras budskap. Under de senaste 5 åren har jag utbildat mig i England på Arthur Findley Collage.

Min mediala resa har lett till att jag ser mer klart på livet nu. Jag vill inte att saker ska bli för stora och komplicerade. Förändringens process bör få ta sin egen väg och sin egen tid. Människor kräver ofta att saker ska förändras så snabbt, och sedan fastnar de. Jag tror personlig utveckling handlar om att acceptera saker som dem är och inte låta sina negativa tankar styra våra liv. 

maritabladh01.jpg
 
 
_D1A5162.jpg