Back to All Events

Storseans på Terry Evans kursgård i Fanthyttan

Den 20 september 2018 kommer jag ha en storseans på kursgården i Fanthyttan.

”Jag startade min mediala bana år 2000 då jag påbörjade min utbildning hos Terry Evans. Det kom att bli en omvälvande resa, en som gjort att jag är där jag är idag inom det andliga och mediala. Jag känner stor tacksamhet att få arbeta för andevärlden och att jag ges möjligheten att förmedla det de vill.”

Pris: 250 kr (fika ingår i priset). Boka din biljett här.

Vi börjar kl 19.00 och kvällen avslutas kl 21.30, insläpp fram till 18.45. Åldersgräns 18 år.

Vi erbjuder lättare middag kl 16.30-18.00, pris 98:-/ måltid inkl dryck, bröd och smör, sallad, kaffe/te och kaka. Obs: meddela oss ev gluten, laktos eller vegetarisk kost. Vet ni redan nu att ni kommer att äta middag är vi tacksamma om ni meddelar oss detta innan för att underlätta planeringen för köket.

Du kan även boka Bed & Breakfast på vår kursgård Gamla Byskolan. Pris SEK 550/person (flerbäddsrum).

Det finns också möjlighet att boka en privatsittning eller healing med Anki Pettersson i samband med denna kväll (endast förbokning).

För mer information samt bokning av Bed & Breakfast och privatsittning/healing:

 

Later Event: September 29
En mässa för kropp, sinne och själ