Marita Bladh

En kanal till andevärlden

 
 

Medium & Healer

Som medium är jag en ren kanal som förmedlar andevärldens budskap. De kommunicerar med mig genom mina sinnen - med känslor, dofter, ljud och bilder.  Jag arbetar med privata konsultationer från min egna besöksmottagning i Örebro. Under dessa konsultationer  är det andevärlden som bestämmer vilka budskap och hälsningar som kommer fram till klienten. Om man vill kan man få samtalet inspelat och skickat till sig via e-post. 

Jag jobbar även med andlig healing vilket innebär att man aktiverar kroppen och själen i en självläkningsprocess genom den universella livskraft som finns överallt omkring oss. Det är en djup avslappning som leder till ett ökat välbefinnande. Helaren är en kanal för denna kraft som stärker och balanserar. Vid andlig healing jobbar man endast i personens aura och vidrör aldrig kroppen. Jag arbetar även med Reikihealing där man använder fysisk beröring.

Seanser 

Jag håller seanser både i större och mindre grupper. Under en seans försöker andevärlden med hjälp av mediet att berätta vilka de är och vad som pågår i våra liv. En seans innebär att ett medium används som en neutral kanal mellan andevärlden och vår värld. Mediet bestämmer inte vem som kommer igenom eller vad andekontakten kommer att säga. Ibland är den mottagna informationen helt ologisk för mediet men otroligt viktig att höra för den som får budskapet.

Genom sina budskap vill andevärlden ge oss bevis på ett liv efter döden, de erbjuder oss hopp och kan inspirera och hjälpa oss i våra liv.

Diplomerad Mediumlärare

Jag håller prova-på kurser och workshops där du får utveckla dina egna intuitiva förmågor. Jag använder mig av Bergsmeditationen (utvecklad av Terry Evans) som ett viktigt verktyg. 

Diplomerad Medial Husrenare

Jag har sedan flera år tillbaka erfarenhet av att jobba med hus och boenden som av olika anledningar upplevs som energimässigt besvärliga och svåra att bo i. 

 
 
_D1A6073.jpg